Llom de porc al forn amb salsa de magrana i cruixent de moniato
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cruixent de moniatos (el trobareu a les meves receptes)
- Salsa de magranes (la trobareu a les meves receptes)
- Un llom de porc lligat d'un quilo de pes
- Sal
- Pebre negre en pols
- Herbes provençals
- Un got de vi ranci
- Ol d'oliva
- Tres alls aixafats
5 racions
Utensilis
Una safata fonda per anar al forn
Un safata de porcellana blanca
Una paella gran
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Fil d'embridar
Elaboració
Primerament, fem la salsa de magranes i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de moniato com explico a la meva recepta, i el reservem.
A continuació, fiquem en una safata pel forn, el llom lligat jutament amb: sal, pebre negre, herbes provençals,tres alls aixafats, un got de vi ranci i força oli d'oliva pel damunt.
Tot seguit, ho enforem a 180º, tot donant-hi voltes de tant en quant, fins que ja és cuit al nostre gust i el retirem.
Quan ja és una mica fred, el filetegem, i el fiquem a la safata de porcellana.
Seguidament, el cobrim amb la salsa de magranes, i a la part de baix, fem un llit amb el cruixent de moniato, i ja ho podrem servir a taula.
2h
Notes
Quan coem carns al forn acostumen a ser 45 minuts de cocció per cada quilo de carn
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels rostits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3147 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.