Llom de porc al forn amb salsa de magrana i cruixent de moniato

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cruixent de moniatos (el trobareu a les meves receptes)
  • Salsa de magranes (la trobareu a les meves receptes)
  • Un llom de porc lligat d'un quilo de pes
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Un got de vi ranci
  • Ol d'oliva
  • Tres alls aixafats

5 racions

Utensilis

Una safata fonda per anar al forn
Un safata de porcellana blanca
Una paella gran
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Fil d'embridar

Elaboració

Primerament, fem la salsa de magranes i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de moniato com explico a la meva recepta, i el reservem.
A continuació, fiquem en una safata pel forn, el llom lligat jutament amb: sal, pebre negre, herbes provençals,tres alls aixafats, un got de vi ranci i força oli d'oliva pel damunt.
Tot seguit, ho enforem a 180º, tot donant-hi voltes de tant en quant, fins que ja és cuit al nostre gust i el retirem.
Quan ja és una mica fred, el filetegem, i el fiquem a la safata de porcellana.
Seguidament, el cobrim amb la salsa de magranes, i a la part de baix, fem un llit amb el cruixent de moniato, i ja ho podrem servir a taula.

2h

Notes

Quan coem carns al forn acostumen a ser 45 minuts de cocció per cada quilo de carn


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1501 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!