 
						Brou d'herbes aromàtiques
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Brou
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Dues branques de romaní fresc
- Tres branques de farigola fresca
- Un litre d'aigua mineral sense gas
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un colador fi 
Elaboració
							Primerament, posem un cassó en el foc amb un litre d'aigua i les branques de romaní i farigola a foc mitjà deixem que cogui durant vint minuts, i tot segui ho passem pel colador fi, i ja ho podem guardar fins el moment de fer-ho servir.
														
 20min
  20min 
Notes
Aquest brou és molt adient per coure sobretot carns al forn, com: espatlles de xai, cuixes de xai, pollastres , i costellam de porc al forn etc...
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 632 visites.
 632 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Sopes i cremes
 Sopes i cremes Sopa
 Sopa 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram