Filets de lluç a l'anglesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos filets de lluç
  • Oli d'oliva
  • Una patata de mida mitjana
  • Sal
  • Un ou fresc
  • Mantega clarificada (no margarina)
  • Una llimona
  • Farina
  • Pa ratllat

1 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una safata plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Dues safates planes
Una espàtula metàl·lica plana
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament pelem la patata, la tallem en tires i la fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurades i les reservem.
A part, en un bol de vidre posem una mica de mantega, la desfem en el microones fins que estigui líquida, i la reservem.
Seguidament, agafem els filets de lluç, els salem, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i tot seguit els tornem a passar per ou batut i altra vegada per pa ratllat,i els fregim amb oli ben calent, fins que estiguin ben daurats, i abans de posar en el plat, els posem en una safata amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
En el moment de servir-ho, posem els filets en el plat, hi posem una mica de la mantega clarificada i un rajolí de suc de llimona pel damunt, i tot seguit hi afegim un niu de patates fregides, i ja ho tenim llest per servir-ho a taula.

45min

Notes

Aquesta recepta és per una persona, però farem tantes racions com comensals seguin a taula.
Aquesta recepta la fèiem en un hotel que hi ha en el cap Salou, on la majoria d'hostes eren anglesos, i agradava molt.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3171 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: