Lluç de palangre amb oli de vainilla

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 lluç de palangre de mĂŠs o menys mig quilo
  • 1 got petit de oli de oliva verge
  • 1 baina de vainilla

2 racions

ElaboraciĂł

Comencem per netejar el lluç, en traiem el cap ,(el reservem per fer un fumet), en traiem tambÊ la tripa i el rentem be sota la aixeta i el tallem en rodelles i el posem a escorre
Posem un cassĂł al foc amb el oli de oliva i la baina de vainilla i deixem que el oli aromatitzi durant cinc minuts
Mentrestant posem el lluç en una plata de forn
Escalfem el forn a 180 graus
Ara reguem el lluç amb el oli de vainilla i enfornem durant un quart de hora
Retirem del forn i enplatem el lluç.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Lluç de palangre amb oli de vainilla

Enllaça aquesta recepta:

2116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


2 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Jordi, un plat deliciĂłs.

Felicitats.

Ares
Jordi Bosch Negre diu:
GrĂ cies , si ĂŠs cert, ĂŠs molt sencill i molt bo.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!