Lluç de palangre amb oli de vainilla
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Port de Llançà
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 lluç de palangre de més o menys mig quilo
- 1 got petit de oli de oliva verge
- 1 baina de vainilla
2 racions
Elaboració
Comencem per netejar el lluç, en traiem el cap ,(el reservem per fer un fumet), en traiem també la tripa i el rentem be sota la aixeta i el tallem en rodelles i el posem a escorre
Posem un cassó al foc amb el oli de oliva i la baina de vainilla i deixem que el oli aromatitzi durant cinc minuts
Mentrestant posem el lluç en una plata de forn
Escalfem el forn a 180 graus
Ara reguem el lluç amb el oli de vainilla i enfornem durant un quart de hora
Retirem del forn i enplatem el lluç.
40min
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.