Lluç de palangre amb oli de vainilla

Categoria:
Recepta per
Típica de: Port de Llançà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 lluç de palangre de més o menys mig quilo
  • 1 got petit de oli de oliva verge
  • 1 baina de vainilla

2 racions

Elaboració

Comencem per netejar el lluç, en traiem el cap ,(el reservem per fer un fumet), en traiem també la tripa i el rentem be sota la aixeta i el tallem en rodelles i el posem a escorre
Posem un cassó al foc amb el oli de oliva i la baina de vainilla i deixem que el oli aromatitzi durant cinc minuts
Mentrestant posem el lluç en una plata de forn
Escalfem el forn a 180 graus
Ara reguem el lluç amb el oli de vainilla i enfornem durant un quart de hora
Retirem del forn i enplatem el lluç.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Jordi, un plat deliciós.

Felicitats.

Ares
Jordi Bosch Negre diu:
Gràcies , si és cert, és molt sencill i molt bo.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!