Filets de maire arrebossats
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 maires
- 1 ou
- 1 plat de farina crua
- Oli de oliva
- Sal
- Pebre negre molt
2 racions
Elaboració
Primer de tot netegem les maires traient el cap i la tripa
Les rentem be sota la aixeta i les escorrem
Seguidament en traiem els filets i els tallem a trossos
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem ou batut en un plat fondo i farina crua en un altra plat
Salpebrem el peix i el passem per ou batut i seguidament per farina
Un cop ben calent el oli i fregim el peix i quan sigui ben ros el posem a escorre en un plat amb paper de cuina
Estarà llest.
30min
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6255 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.