Filets de maire arrebossats

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 maires
  • 1 ou
  • 1 plat de farina crua
  • Oli de oliva
  • Sal
  • Pebre negre molt

2 racions

Elaboració

Primer de tot netegem les maires traient el cap i la tripa
Les rentem be sota la aixeta i les escorrem
Seguidament en traiem els filets i els tallem a trossos
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem ou batut en un plat fondo i farina crua en un altra plat
Salpebrem el peix i el passem per ou batut i seguidament per farina
Un cop ben calent el oli i fregim el peix i quan sigui ben ros el posem a escorre en un plat amb paper de cuina
Estarà llest.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6822 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: