Filets de maire arrebossats

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 maires
  • 1 ou
  • 1 plat de farina crua
  • Oli de oliva
  • Sal
  • Pebre negre molt

2 racions

Elaboració

Primer de tot netegem les maires traient el cap i la tripa
Les rentem be sota la aixeta i les escorrem
Seguidament en traiem els filets i els tallem a trossos
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem ou batut en un plat fondo i farina crua en un altra plat
Salpebrem el peix i el passem per ou batut i seguidament per farina
Un cop ben calent el oli i fregim el peix i quan sigui ben ros el posem a escorre en un plat amb paper de cuina
Estarà llest.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6530 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: