Filets de maire arrebossats
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 2 maires
- 1 ou
- 1 plat de farina crua
- Oli de oliva
- Sal
- Pebre negre molt
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Primer de tot netegem les maires traient el cap i la tripa
Les rentem be sota la aixeta i les escorrem
Seguidament en traiem els filets i els tallem a trossos
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem ou batut en un plat fondo i farina crua en un altra plat
Salpebrem el peix i el passem per ou batut i seguidament per farina
Un cop ben calent el oli i fregim el peix i quan sigui ben ros el posem a escorre en un plat amb paper de cuina
Estarà llest.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Peix
 
						Etiquetes: 
						Peix  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6822 visites.
 6822 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram