Filets de vedella a la napolitana

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 / 4 quilo de filets de vedella, preferentment de llom,
  • 4 ous frescos,
  • pa ratllat,
  • sal,
  • pebre,
  • oli per fregir.
  • Salsa de tomàquet,
  • mozzarella i
  • tiretes de pebrot del piquillo rostit.

4 racions

Elaboració

Prepara els filets de carn netejant de pells i greix i aixafant una mica. Salpebra, passa per ou batut i pa ratllat, aixafa amb el palmell de la mà o amb el full del ganivet. Fregir en oli d'oliva verge. Poseu-los en un paper absorbent, després, en una font per forn, i tapeu-los amb salsa de tomàquet, rodanxes de formatge mozzarela, tires de pebrot escalivat i porta al forn fort sense fondre del tot el formatge. Però, si aquest té consistència, Doral poc. Decora amb unes fulletes d'alfàbrega.

Notes

Si vols evitar el fregit, pots cuinar els filets al forn, cobrir-los, a mitja cocció, amb tomàquets perites frescos tallats a rodanxes fines, condimentant amb sal, orenga, i posant a sobre un tall de mozzarella i una altra vegada al forn, decorant amb tires de pebrot escalivat.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1133 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Sandra Brown diu:
Hola! Això deu estar boníssim! Quan dius salsa de tomàquet et refereixes a fer sofregit de tomàquet? Gràcies!
diu:
Hola Sandra : Efectivament un sofregit de tomàquet ja preparat. Una abracada Joan.c
Joan Corminas diu:
Hola Sandra Efectivament un sofregit de tomàquet ja preparat. Una abraccada Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!