Sopa de farigola

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Unes branques de farigola seca,
  • Pa sec,
  • Unes quantes ametlles torrades,
  • Un ou,
  • Oli,
  • Sal i aigua.

ElaboraciĂł

Es posen a bullir, en una olla amb aigua, el pa sec, les branques de farigola, lligades amb un fil de cotĂł, per poder pescar-les fĂ cilment, un raig d'oli i sal.
Es pelen les ametlles i es piquen bĂŠ al morter; desprĂŠs s'afegeixen a l'olla.
Es deixa bullir deu minuts.
DesprĂŠs, es pesca la farigola, es trenca l'ou i es tira a l'olla i, acte seguit, es remena bĂŠ amb un batedor, fins que el pa i l'ou quedin fets miques.
S'apaga el foc i es serveix.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sopa de farigola

Enllaça aquesta recepta:

2850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

Carme cuscĂł sivill diu:
ProvarĂŠ de fer.la aixĂ­, jo la faig escaldant el pa i el ou.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!