Sopa de farigola

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Unes branques de farigola seca,
  • Pa sec,
  • Unes quantes ametlles torrades,
  • Un ou,
  • Oli,
  • Sal i aigua.

Elaboració

Es posen a bullir, en una olla amb aigua, el pa sec, les branques de farigola, lligades amb un fil de cotó, per poder pescar-les fàcilment, un raig d'oli i sal.
Es pelen les ametlles i es piquen bé al morter; després s'afegeixen a l'olla.
Es deixa bullir deu minuts.
Després, es pesca la farigola, es trenca l'ou i es tira a l'olla i, acte seguit, es remena bé amb un batedor, fins que el pa i l'ou quedin fets miques.
S'apaga el foc i es serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3070 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Carme cuscó sivill diu:
Provaré de fer.la així, jo la faig escaldant el pa i el ou.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!