Llesques de pa amb formatge a l'estil del Canto de Thurgau
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Paper de forn per la placa
- 8 llesques de pa
- Aproximadament 1 dl de suc de poma.
Revestiment dels pans:
- 2 pomes petites, pelades si cal, treu el cor, i talla en cèrcols fins
- 8 llesques de formatge Tilsiter, aproximadament 400 g es talla a la mida del pa
- 4 llesques de cansalada fumada tallada en dos
- 1 manat de cebes, finament picades
- Pebre recent molgut
4 racions
Elaboració
Col loca les llesques de pa a la placa folrada amb paper d'enfornar. Ruixa amb el suc de poma.
Per sobre del pa afegeix les pomes, el formatge, la cansalada i la ceba.
Col•loca al centre del forn prees calfat a 220 graus durant 10-15 minuts.
El pa es pot regar amb unes gotes de brandi de poma)
Es poden usar peres en lloc de pomes.
Serveixi amb una amanida mixta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2519 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.