Llesques de pa amb formatge a l'estil del Canto de Thurgau
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Paper de forn per la placa
- 8 llesques de pa
- Aproximadament 1 dl de suc de poma.
Revestiment dels pans:
- 2 pomes petites, pelades si cal, treu el cor, i talla en cèrcols fins
- 8 llesques de formatge Tilsiter, aproximadament 400 g es talla a la mida del pa
- 4 llesques de cansalada fumada tallada en dos
- 1 manat de cebes, finament picades
- Pebre recent molgut
4 racions
Elaboració
Col loca les llesques de pa a la placa folrada amb paper d'enfornar. Ruixa amb el suc de poma.
Per sobre del pa afegeix les pomes, el formatge, la cansalada i la ceba.
Col•loca al centre del forn prees calfat a 220 graus durant 10-15 minuts.
El pa es pot regar amb unes gotes de brandi de poma)
Es poden usar peres en lloc de pomes.
Serveixi amb una amanida mixta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1714 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c