Clo√Įsses en salsa verda, amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Pa√Įs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de clo√Įsses
  • Sal
  • Aigua
  • Tres trocets de bitxo
  • Quatre alls pelats, l√†minats
  • Farina
  • V√≠ blanc
  • Tres cents grams, de mongetes del ganxet,( cuites)
  • Julivert picolat,( natural)
  • Oli d'oliva
  • Fumet de peix(el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posarem les clo√Įsses en aigua i sal a la nevera, el dia abans de fer-les.
El mateix dia de fer les clo√Įsses, les posarem en un cass√≥ amb un dit d'aigua, a bullir, perqu√® s'obrin. Tot seguit, les reservem, i el suc, el passem per un colador f√≠, i tamb√© el reservarem. En una cassola marinera, posem a fregir els alls l√†minats, i els trocets de bitxo. Quan els alls, s√≥n un punt rossos,ho espolsem amb farina, i remenem amb el vatedor de varetes. Tot seguit, afegim un bon raig de v√≠ blanc i el suc de les clo√Įsses.
Si cal, podem posar una mica de fumet. Deixem que cogui tot plegat una estona, i ja podrem afegir-hi : les clo√Įsses, i les mongetes del ganxet.
Després que hagin cuit uns cins minuts, corregim de sal, i hi afegim força julivert picolat,
i donem uns tombs a la cassola tot remenant amb les nanses, i ja tindrem les clo√Įsses llestes per assaborirles, acompanyades d'un v√≠ blanc, ben fresquet.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Clo√Įsses en salsa verda, amb mongetes del ganxet

Enllaça aquesta recepta:

1862 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!