Salsa de fruits secs
Categoria:
Salses
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 gr. de fruits secs variats sence torrar
- 2 cullerades de mantega
- 2 cullerades de melmelada de grosella, mora o fruites del bosc
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- Sal - pebre
Elaboració
Picar els fruits secs. Fondre la mantega a la paella i daurar la picada. Afegir la melmelada, reduïr una mica, incorporar el vinagre i acabar de reduïr.
Si queda massa espessa,afegir una mica d'aigua.
Servir CALENTA per sobre l'amanida.
10min
Notes
És ideal per amanides d'enciams variats. SERVIR CALENTA
Etiquetes:
Salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2226 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Molt bé Mª Pilar. Aquest és el tradicional Menjablanc de Reus. Molt diferent d'elaboració i gust a la recepta publicada...
Hola Laia,la teva recepta em ve molt bé per que tinc pasta brisa i espinacs congelats de collita propia, així que a cuinar...
No sabia que l'amanida de sigrons fos típica de Suïssa. Jo també tins una recepta de cigrons, encara que fa temps que no...
Aquesta setmana he fet flors de carbassó arrebossades, la pròxima vegada les farciré de formatge, segur que les trobaran...
Tens raó que és un plat molt agraït i fer un bon fumet de peix, tampoc és tant difícil. Animeu-vos a fer-ho, ja veureu...