Salsa de fruits secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 gr. de fruits secs variats sence torrar
  • 2 cullerades de mantega
  • 2 cullerades de melmelada de grosella, mora o fruites del bosc
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • Sal - pebre

Elaboració

Picar els fruits secs. Fondre la mantega a la paella i daurar la picada. Afegir la melmelada, reduïr una mica, incorporar el vinagre i acabar de reduïr.
Si queda massa espessa,afegir una mica d'aigua.
Servir CALENTA per sobre l'amanida.

10min

Notes

És ideal per amanides d'enciams variats. SERVIR CALENTA

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3814 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: