Salsa de fruits secs
												Categoria: 
						
						 Salses
 
						Salses
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 200 gr. de fruits secs variats sence torrar
- 2 cullerades de mantega
- 2 cullerades de melmelada de grosella, mora o fruites del bosc
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- Sal - pebre
Elaboració
							Picar els fruits secs. Fondre la mantega a la paella i daurar la picada. Afegir la melmelada, reduïr una mica, incorporar el vinagre i acabar de reduïr.
Si queda massa espessa,afegir una mica d'aigua.
Servir CALENTA per sobre l'amanida.
														
 10min
  10min 
Notes
És ideal per amanides d'enciams variats. SERVIR CALENTA
 Etiquetes: 
						Salses
 
						Etiquetes: 
						Salses  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3814 visites.
 3814 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres Salsa
 Salsa 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram