Amanida amb llagostins

Ingredients

  • Per persona: 5 cues de llagostins pelades, 5 tomàquets cherry, 2 xampinyons, una branca d'àpid, 4 fulles d'enciam.
  • Per la vinagreta: suc de 1/2 llimona, 2 cullerades de vinagre de mòdena, 100 ml. d'oli, sal.

1 racions

Elaboració

Coure o saltejar les cues de llagostins pelades.Reservar. Netejar l'enciam (millor que sigui de fulla tova com el de roure o similar)Posar-lo al fons del plat.Tallar els tomàquets pel mig, filetejar els xampinyons (ben nets de terra),i tallar la branca d'àpid en trossos d'uns 3 cm. Posar-ho tot per damun del enciam. Afegir les cues de llagostins i regar-ho amb la vinagreta.
Vinagreta: En un bol posar tots els ingredients i batre enèrgicament amb una forquilla o estri de muntar clares.

15min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5623 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: