Amanida de formatge de cabra amb poma, panses i pinyons

Ingredients

  • Enciam de fulla de roure, o mesclum, o enciams variats
  • 1 poma golden
  • 50 grams de panses
  • 50 grams de pinyons
  • 4 torrades rodones
  • 4 talls de formatge de cabra
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Vinagre de Mòdena
  • Mostassa en gra
  • Reducció de vinagre de Mòdena(opcional)

4 racions

Elaboració

Mentre preparem l'amanida posem cadascun dels talls de formatge de cabra sobre una torrada i ho posem al forn a gratinar perquè es fongui lleugerament. Quan el formatge agafi un color daurat per sobre ja tenim la torrada a punt.
Mentrestant podem rentar l'enciam i tallar-lo a trossets petits o en juliana.
Tallem la poma golden a daus petitets.
Barregem l'enciam amb la poma, les panses i els pinyons.
Preparem una vinagreta amb l'oli d'oliva verge, sal, vinagre i la mostassa en gra, tot ben remenat.
Tirem la vinagreta per sobre de la barreja d'enciam i ho tornem a remenar bé.
Distribuïm l'enciam en quatre plats i hi tirem una mica més d'oli per sobre si ens agrada ben amanit.
Finalment hi posem a sobre la torrada amb el formatge.
Si tenim a l'abast una mica de reducció de vinagre de Mòdena el podem utilitzar per decorar el plat, i ja està llest per servir.

15min


Recepta de cuina de Amanida de formatge de cabra amb poma, panses i pinyons

Amanida de formatge de cabra amb poma, panses i pinyons.
per La gamba astronauta

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2563 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Sandra Brown diu:
Bones! L'altre dia vaig fer aquesta recepta d'amanida i va quedar boníssima. Gràcies!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!