Amanida de formatge de cabra amb poma, panses i pinyons
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Enciam de fulla de roure, o mesclum, o enciams variats
- 1 poma golden
- 50 grams de panses
- 50 grams de pinyons
- 4 torrades rodones
- 4 talls de formatge de cabra
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Vinagre de Mòdena
- Mostassa en gra
- Reducció de vinagre de Mòdena(opcional)
4 racions
Elaboració
Mentre preparem l'amanida posem cadascun dels talls de formatge de cabra sobre una torrada i ho posem al forn a gratinar perquè es fongui lleugerament. Quan el formatge agafi un color daurat per sobre ja tenim la torrada a punt.
Mentrestant podem rentar l'enciam i tallar-lo a trossets petits o en juliana.
Tallem la poma golden a daus petitets.
Barregem l'enciam amb la poma, les panses i els pinyons.
Preparem una vinagreta amb l'oli d'oliva verge, sal, vinagre i la mostassa en gra, tot ben remenat.
Tirem la vinagreta per sobre de la barreja d'enciam i ho tornem a remenar bé.
Distribuïm l'enciam en quatre plats i hi tirem una mica més d'oli per sobre si ens agrada ben amanit.
Finalment hi posem a sobre la torrada amb el formatge.
Si tenim a l'abast una mica de reducció de vinagre de Mòdena el podem utilitzar per decorar el plat, i ja està llest per servir.
15min
Etiquetes: Amanida Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5844 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.