Remenat de faves i pesols amb carxofa i botifarra negra

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 carxofes
  • 250 grs de pèsols
  • 150 grs de faves
  • botifarra negra
  • Les quantitats de cada ingredient són orientatives i adaptables al gust de cada comensal.

4 racions

Elaboració

Tallem les carxofes a làmines i les fregim en una paella amb oli i sal. Les reservem.
Bullim les faves uns minuts amb aigua i sal perquè quedin tendres i coem també els pèsols fins que quedin tous. Ho escorrem i reservem.
Tallem la botifarra negra a trossets, quan l'afegim a la resta d'ingredients i ho remenem tot quedarà desmenussada.
En una paella amb una mica d'oli preperem el remenat barrejant les faves i els pèsols, remenem i al cap d'uns minuts hi afegim la botifarra i anem remenant la mescla, la botifarra es desfarà. Finalment hi afegim la carxofa fregida que havíem reservat i seguim remenant. Rectifiquem de sal i ja és a punt per menjar.

35min


Recepta de cuina de Remenat de faves i pesols amb carxofa i botifarra negra

Bon profit!!

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: