Coc Ràpid de Casa
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 iogurt de llimona (o natural) (125grs)
- 2 mesures del iogurt de sucre
- 3 mesures del iogurt de farina
- 1/2 mesura del iogurt d'oli de gira-sol
- 1 sobre de llevadura Royal (16grs)
- 3 ous
- Una cullerada de sucre avainillat
- Un polset de sal (perquè pugi la massa)
- Mantega (o oli) i farina per cobrir el motlle
4 racions
Utensilis
Tamissador: perquè la farina quedi ben airejada i no es fagin grumolls. En el cas que no tingueu un tamissador podeu utilitzar un colador.
Elaboració
Engeguem el forn a una temperatura de 150ºC perquè es vagi escalfant mentre preparem el pastís.
Aboquem el contingut del iogurt en un recipient on barrejarem la resta d'ingredients. Netegem i eixuguem el mateix pot del iogurt perquè no s'hi enganxin la resta d'ingredients ja que el farem servir de mesura.
Afegim els ous al iogurt i dues mesures de iogurt plenes de sucre i ho remenem. Barregem la farina (3 mesures de iogurt) amb la llevadura, i ho passem pel tamissador, ho incorporem a la mescla anterior i seguim barrejant. Afegim l'oli de gira-sol, el sucre avainillat i un polset de sal. Remenem bé fins que tots els ingredients quedin ben barrejats, el millor és fer-ho amb un batedor de varetes manual.
Escampem mantega o oli per la superfície del motlle i ho empolsem amb farina, per evitar que el coc s'enganxi a les parets.
Aboquem la mescla al motlle i el posem al forn, el situem a mitja alçada, entre 150 i 170ºC (si el vostre forn disposa de l'opció de ventilador amb escalfor a dalt i baix la seleccioneu).
El temps aproximat de cocció és de 45 minuts tot i que és relatiu al tipus de forn i la potència. Quan ens sembli que ja està cuit punxem la massa, si traiem el punxó sec el pastís està llest, sinó s'haurà de coure una mica més.
55min
Etiquetes: Brouni de xocolata blanca Brouni de xocolata blanca, Brouni de xocolata blanca, Brouni de xocolata blanca Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
44677 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.