Torrades ràpides de formatge i cansalada
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 llesques de pa torrat
- 8 cullerades de crema fresca
- Sal
- Pebre
- 8 llesques de formatge
- 100 g de cubs de cansalada
- 1 escalunya
- Una mica de cibulet
8 racions
Elaboració
Unta la torrada amb crema fresca.
Assaona amb sal i pebre.
Cobreix amb el formatge.
Escampa els daus de cansalada sobre el formatge.
Talla l'escalunya en cèrcols fins i distribueix també al damunt de les torrades.
Pica el cibulet i espolsa per sobre.
Cou durant uns 7 minuts, en el forn preescalfat a 180 graus.
Serveix de seguida.
10min

Etiquetes:
Entrants
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2314 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c