Tallarines al roquefort
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Tot el país
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de tallarines,( poden ser frescos o secs)
- Aigua
- Mantega
- Sal
- 200 grams, de formatge blau, o roquefort
- Un brik de nata líquida, de 500 c.c.
- Julivert, molt picolat
- Conyac
- Maizena,( si cal)
4 racions
Elaboració
Primer de tot, posem : aigua, sal, i una mica de mantega en una cassola, i quan comença a bullir, posem els tallarines, i deixem que coguin, fins que són " al dente ".
Els escorem, i els reservem.
A part, en el pot de la batedora, passem: el formatge, la nata líquida, i un toc de conyac, per la batedora elèctrica.
Seguidament, ho posem en un cassó al foc ben baix, i anem remenant amb el vatedor de varetes, fins aconsseguir, una salsa fina i homogènea. Si cal espessir, afegim una mica de maizena, disolta amb aigua freda, i la reservem calenta.
Seguidament, posem els tallarines en cada un dels plats, procurant que siguin calents, i tot seguit, els cobrim amb una mica de salsa roquefort, i per acabar el plat, ho espolsem amb una mica de julivert, ben picolat, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2626 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.