Porros i pastanagues amb nous i roquefort

Ingredients

  • 1/2 kg de porros, 4 pastanagues, oli, sal,1/2 l de salsa de beixamel, 75 g de formatge, roquefor,25 gr de nous en gra.

4 racions

Elaboració

Es pelen i es talles les verdures en meitats de dal a baix i en 2 o 3 parts cada una. S'ofeguen amb oli i aigua en una cassola.
Quan son toves es poen a la platera de servir. es fauna salsa beixamel i, un cop acabada, s'hi tira el formatge a dins, i es remena fins que es desfà. Es tira pel damunt de les verdures i s'hi posen las nous trencades amb els dits.

35min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2042 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: