Porros i pastanagues amb nous i roquefort
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya
Ingredients
- 1/2 kg de porros, 4 pastanagues, oli, sal,1/2 l de salsa de beixamel, 75 g de formatge, roquefor,25 gr de nous en gra.
4 racions
Elaboració
Es pelen i es talles les verdures en meitats de dal a baix i en 2 o 3 parts cada una. S'ofeguen amb oli i aigua en una cassola.
Quan son toves es poen a la platera de servir. es fauna salsa beixamel i, un cop acabada, s'hi tira el formatge a dins, i es remena fins que es desfà. Es tira pel damunt de les verdures i s'hi posen las nous trencades amb els dits.
35min
Etiquetes: Porros i pastanagues Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2235 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.