Bacallà de quaresma
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Ingredients
- 8 talls de bacallà remullat (morro o llom)
- 1 ceba 1 llimona
- 4 carxofes
- Julivert
- 2 all50
- 50 gr d'ametlles
- 50 gr d'avellanes
- Oli d'oliva
- Sal
- 4 ous durs
Elaboració
Enfarineu el bacallà, i daureu-lo en una cassola amb oli ben calent
Tot seguit, retireu el bacallà, afegiu-hi la ceba rallada i deixeu-la enrossir.
Mentrestant, poseu en un pot les ametlles les avellanes, el julivert l'all i ho triturem tot. Quan la ceba estigui ben rossa incorporeu-hi las carxofes tallades a quarts que prèviament haureu tingut en aigua amb el suc de la llimona per evitar que s'ennegreixin.
Quan les carxofes estiguin daurades afegiu-hi el bacallà i una mica d'aigua tèbia.
Desprès afegiu una mica d'aigua a la picada i incorporeu-la a la cassola.
Deixe-ho coure duran 15 minuts.
A continuació, afegiu-hi el ous durs hi deixe-ho coure dos minuts més.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9009 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?