Crema de Llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de llagostins,
  • 1 Porro,
  • 1 tomaca madura gran,
  • 1 panet de 1/2,
  • 3 l i mix d'aigua,

10 racions

Elaboració

Posem l'aigua a l'olla hi tirem el porro la tomaca amb fred i ho deixem bolli 1/2,hora.Mentrestant fregim el llagostins els pelem i en reservem les cues, agafem els caps i el tirem a l'olla fen que bulli una mitja hora mes, ho triturem i ho colem amb un colador mol fi es tora a posar a l'olla, on hi tirarem el pa torrat ho fem bolli una mica mes i ho tornarem triturar hi posem els llagostins tallats a trossets ho deixem que bulli 5 minuts, per que agafi gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: