Crema de Llagostins
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 kg de llagostins,
- 1 Porro,
- 1 tomaca madura gran,
- 1 panet de 1/2,
- 3 l i mix d'aigua,
10 racions
Elaboració
Posem l'aigua a l'olla hi tirem el porro la tomaca amb fred i ho deixem bolli 1/2,hora.Mentrestant fregim el llagostins els pelem i en reservem les cues, agafem els caps i el tirem a l'olla fen que bulli una mitja hora mes, ho triturem i ho colem amb un colador mol fi es tora a posar a l'olla, on hi tirarem el pa torrat ho fem bolli una mica mes i ho tornarem triturar hi posem els llagostins tallats a trossets ho deixem que bulli 5 minuts, per que agafi gust.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1192 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?