Amanida de Patates amb Bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 gr de patates
  • 400 gr de bacallà
  • 1 ceba dolça
  • 1 pebrot vermell
  • Un tomàquet d'amanir ben madur
  • Un grapat d'olives negres
  • Un parell d'ous durs
  • Sal, oli, pebre, vinagre,

8 racions

Elaboració

Bullim les patacas amb pell.
Bolli'm el ous dus una vegada frets, els tallarem a bocins,talleu el pebrot el tomaqet la ceba a tires la pataca a rodanxes d'un centimetre, el bacallà esqueixat.
Muntem en una safatal'amanida amb les patatas a sota i la resta d'ingrediens escampats per sobre.Amaniula amb oli sal pebre i una mica de vinagre. Reserveu l'amanida a la nevera fins l'ora demenjar-la.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1521 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!