Pastis de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: hiposòdica
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 pomes
  • 3 ous
  • 5 cullerades de sucre
  • 5 cullerades de farina
  • 1 llimona ratllada
  • 1 sobre de llevadura
  • 1 tassa de cafè de llet
  • 1 tassa de cafè d'oli
  • 1 poma tallada pel damunt
  • 1 cullerada sopera de Potax per fer l'almibar
  • 100 gr. de sucre per fer l'almibar

6 racions

Elaboració

Es pase tot pel turmix i es pose amb una bandeja del forn a coure uns 45 minuts aproximadament.
Per fer l'almibar posarém els 100 gr. de sucre, la cullerada sopera de Potax i 15 cullerades soperes d'aigua, tot a l'olla i es fa bullir.
Quan el pastís ja està cuit es tira pel demunt i es deixa refredar.45

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Nuri Valles diu:
Es molbo yo ya le fet

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: