Batut de café

Categoria:
Tipus de plat:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 dl. de café fort
  • Sucre
  • Llet
  • 1/4 de litre de gelat de café i
  • 2,5 de sifó.

6 racions

Elaboració

Es coloca el café, sucre illet al gust i despres es posa al frigorific una hora com a minim
perqué es refredi tot.
Es bat el café. el gelat de café i el sifó fins que es forma una massa escumosa.
Es reparteix el batutu de café pels gots.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2832 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: