Peres amb crema de cafè
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 4 peres
- El suc d'una llimona
- 1 cullerada de cafè soluble
- 2 rovells d'ou
- 100 gr. de sucre
- 1 got de llet
- 1 copa de rom
- 1 cullerada de Maizena
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Peleu les peres i poseu-les en una cassola cobertes amb aigua. Aboqueu-hi la meitat del sucre i el suc de la llimona. Aleshores coeu-ho tot fins que les peres siguin tendres. Escorreu-les i reserveu-ne el suc de cocció.
A continuació, escalfeu en un cassó la llet amb el cafè soluble i la resta del sucre.
A part, barregeu el rom amb els rovells, la Maizena i el líquid de coure les peres. Afegiu-ho al cassó i remeneu-ho constantment amb una cullera de fusta fins que espesseixi.
Finalment, aboqueu la crema damunt les peres. Serviu-ho fred.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Peres
 
						Etiquetes: 
						Peres  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2868 visites.
 2868 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes Natilles
 Natilles 
  
  
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram