Peres amb crema de cafè

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 peres
  • El suc d'una llimona
  • 1 cullerada de cafè soluble
  • 2 rovells d'ou
  • 100 gr. de sucre
  • 1 got de llet
  • 1 copa de rom
  • 1 cullerada de Maizena

4 racions

Elaboració

Peleu les peres i poseu-les en una cassola cobertes amb aigua. Aboqueu-hi la meitat del sucre i el suc de la llimona. Aleshores coeu-ho tot fins que les peres siguin tendres. Escorreu-les i reserveu-ne el suc de cocció.
A continuació, escalfeu en un cassó la llet amb el cafè soluble i la resta del sucre.
A part, barregeu el rom amb els rovells, la Maizena i el líquid de coure les peres. Afegiu-ho al cassó i remeneu-ho constantment amb una cullera de fusta fins que espesseixi.
Finalment, aboqueu la crema damunt les peres. Serviu-ho fred.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1145 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!