Peres amb crema de cafè
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 peres
- El suc d'una llimona
- 1 cullerada de cafè soluble
- 2 rovells d'ou
- 100 gr. de sucre
- 1 got de llet
- 1 copa de rom
- 1 cullerada de Maizena
4 racions
Elaboració
Peleu les peres i poseu-les en una cassola cobertes amb aigua. Aboqueu-hi la meitat del sucre i el suc de la llimona. Aleshores coeu-ho tot fins que les peres siguin tendres. Escorreu-les i reserveu-ne el suc de cocció.
A continuació, escalfeu en un cassó la llet amb el cafè soluble i la resta del sucre.
A part, barregeu el rom amb els rovells, la Maizena i el líquid de coure les peres. Afegiu-ho al cassó i remeneu-ho constantment amb una cullera de fusta fins que espesseixi.
Finalment, aboqueu la crema damunt les peres. Serviu-ho fred.
30min
Etiquetes:
Peres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1422 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.