Peres amb crema de cafè

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 peres
  • El suc d'una llimona
  • 1 cullerada de cafè soluble
  • 2 rovells d'ou
  • 100 gr. de sucre
  • 1 got de llet
  • 1 copa de rom
  • 1 cullerada de Maizena

4 racions

Elaboració

Peleu les peres i poseu-les en una cassola cobertes amb aigua. Aboqueu-hi la meitat del sucre i el suc de la llimona. Aleshores coeu-ho tot fins que les peres siguin tendres. Escorreu-les i reserveu-ne el suc de cocció.
A continuació, escalfeu en un cassó la llet amb el cafè soluble i la resta del sucre.
A part, barregeu el rom amb els rovells, la Maizena i el líquid de coure les peres. Afegiu-ho al cassó i remeneu-ho constantment amb una cullera de fusta fins que espesseixi.
Finalment, aboqueu la crema damunt les peres. Serviu-ho fred.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2868 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: