Cabrit amb mel
Ingredients
- 1 espatlla de cabrit
- 1 ceba
- 1 branqueta de romaní
- 2 alls
- Pebre negre
- Pebre vermell
- Mel de romaní
- Oli
- Sal
- 1 got de vi blanc
- 1 rajolí de vinagre
2 racions
Elaboració
En una cassola, posem oli, tallem les cebes, els alls i afegim a la cassola, donem un parell de voltes i posem el cabrit tallat a trossos i el deixem rustir per les dues bandes.
Afegim els pebres, la sal, el vi i la branca de romaní, deixeu fer xup-xup una estona.
Amb el forn calent, introduim la safata o amb la mateixa cassola, i deixem coure uns 30 minuts més.
Rectifiquem de sal si fes falta.
Escalfem el vinagre i la mel, remanem tot junt fins a fer una salsa cremosa i tirem per sobre el cabrit uns cinc minuts abans de treurel del forn
Bon profit.
1h 20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1881 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.