Cabrit amb mel
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 espatlla de cabrit
- 1 ceba
- 1 branqueta de romaní
- 2 alls
- Pebre negre
- Pebre vermell
- Mel de romaní
- Oli
- Sal
- 1 got de vi blanc
- 1 rajolí de vinagre
2 racions
Elaboració
En una cassola, posem oli, tallem les cebes, els alls i afegim a la cassola, donem un parell de voltes i posem el cabrit tallat a trossos i el deixem rostir per les dues bandes.
Afegim els pebres, la sal, el vi i la branca de romaní, deixeu fer xup-xup una estona.
Amb el forn calent, introduïm la safata o amb la mateixa cassola, i deixem coure uns 30 minuts més.
Rectifiquem de sal si fes falta.
Escalfem el vinagre i la mel, i ho remenem tot junt fins a fer una salsa cremosa i tirem per sobre el cabrit uns cinc minuts abans de treure'l del forn.
1h 20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2670 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.