Cabrit al forn

Ingredients

  • Cabrit
  • Tomàquets
  • Sal
  • Oli
  • Pebre
  • Ceba
  • Conyac
  • Llimona
  • Canyella
  • Bacó

4 racions

Elaboració

Es posa una mica d'oli en una safata de posar al forn, les espatlles, cuixes o daus de cabrit, ben ruixades de suc de llimona, sal i pebre.
Es posa al forn i, quan la carn ha perdur el color cru, es posen els daus de bacó, mitjos tomàquets,trossos de ceba, una barreta de canyella i es deixa coure fins que estigui ben rosset d'un costat, es tomba i es ruixa bé de conyac, es torna a posar al forn i es deixa coure ben rosset de tots dos costats.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

691 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!