Arròs amb conill i moixernons

Ingredients

  • 300 gr. d'arròs
  • 600 gr. de conill
  • 200 gr. de cansalada virada fresca
  • 3 grans d'alls
  • 1 copeta de conyac
  • 2 bosses de moixernons
  • Farigola, romaní
  • Oli d'oliva, sal, pebre.
  • Per la picada
  • 1 all
  • 50 gr. d'ametlles torrades
  • 1 trosset de pa fregit

4 racions

Elaboració

Comenceu posant en remull els moixernons. A continuació poseu oli a escalfar a foc viu en una cassola. Sofregiu la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu el conill salpebrat. Remeneu fins que agafi un color daurat. Després afegiu l'all trinxat. Quan l'all estigui ros, incorporeu el conyac. Quan s'hagi evaporat, afegiu l'arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant uns dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu els moixernons i l'aigua del remull. Deixeu coure uns 12 minuts.
Per la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu un trosset d'all i un trosset de pa fregit i piqueu-ho.
I, ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu de sal i pebre. Afegiu una branqueta de farigola i de romaní i deixeu coure 4 minuts més.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: