Pollastre rostit
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuartés de pollastre
- 1 ceba tallada a juliana
- 3 alls sencers
- 1 tomàquet tallat amb 4 trossos
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de canyella
- 1 copeta de conyac
- Aigua ó caldo
4 racions
Elaboració
Posem en una cassola amb oli, el pollastre i posem el foc fort fins que sigui daurat.
Hi afegim la ceba, els alls sense pelar, el tomàquet, el llorer i la canyella, abaixem el foc a la meitat i deixem fins que la ceba sigui rossa.
Afegim el conyac i deixem que s'evapori.
Afegim aigua o caldo i deixem anar fent el xup-xup durant uns 40 minuts a foc lent.L'aigua o el caldo dependrà del caldós que agradi mes o menys a cadascú.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
36883 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.