Pollastre rostit

Ingredients

  • 4 cuartés de pollastre
  • 1 ceba tallada a juliana
  • 3 alls sencers
  • 1 tomàquet tallat amb 4 trossos
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de canyella
  • 1 copeta de conyac
  • Aigua ó caldo

4 racions

Elaboració

Posem en una cassola amb oli, el pollastre i posem el foc fort fins que sigui daurat.
Hi afegim la ceba, els alls sense pelar, el tomàquet, el llorer i la canyella, abaixem el foc a la meitat i deixem fins que la ceba sigui rossa.
Afegim el conyac i deixem que s'evapori.
Afegim aigua o caldo i deixem anar fent el xup-xup durant uns 40 minuts a foc lent.L'aigua o el caldo dependrà del caldós que agradi mes o menys a cadascú.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

40317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Aquest pollastre triomfaria a casa meva!
Anna Puig Pastor diu:
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho.
Gràcies Maria Angels.
Jordi Puyoles Garcia diu:
Realment senzill de fer i el resulta cuina de tota la vida. Molt gustosa

Gràcies

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: