Ossobuco

Ingredients

  • Ossobuco
  • Tomàquet
  • Sal
  • Oli
  • Pebre
  • Àpit
  • Porro
  • Ceba
  • 2 tasses de brou
  • 1 copa de conyac
  • Pastanaga
  • Farina
  • 1 fulla de llorer
  • Pell de taronja

4 racions

Elaboració

Es fregeix l'ossobuco amb la farina, es posa a la cassola de terra, on ja s'hi ha tirat l'oli, la ceba tallada a juliana i el tomáquet partit per la meitat.
Quan el sofregit està al punt s'hi afegeix l'ossobuco ja fregit, la sal, el pebre, l'àpit tallat petit, la pastanaga, el porro, les 2 tasses de brou ja calent, la copa de conyac i la fulla de llorer. Es deixa coure durant 1/2 h.
Aleshores es treuen els trossos de carn i es passa pel xino tota la salsa. Es torna a posar al foc i a la salsa ja colada, s'hi afegeix la ratlladura i només una mica de pell de taronja.
S'acompanya amb un flamet d'arròs.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2334 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: