Rodó de vedella amb olives i bunyol de patata

Ingredients

  • 1 rodó de vedella 1 kg i ½
  • Olives sense pinyol
  • 2 tomàquets
  • 2 cebes
  • ½ got de cognac
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre
  • Patates
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

salpebrar el rodó i daurar en una cassola amb oli, afegir les cebes i els tomàquets tallats a trossos, aboca el conyac, tapar i deixar bullir a foc lent aproximadament uns 20 minuts.
Bullir dues patates grans en aigua amb sal, chafar-les amb una forquilla, espolvorejar amb nou moscada, forma uns bunyols, enfarinar i fregir. Retira el rodó del foc. Afegeix a la cassola les olives i coure uns 7 minuts més a foc lent. Serveix la carn a rodanxes, amb la salsa i els bunyols de patata.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

953 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: