Bunyols de vent
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Estació: primavera

Ingredients
- 125 ml de llet
- 75 g de farina
- 60g de mantega
- 3 ous
- sal
- anís sec
- sucre
12 racions
Elaboració
Possar la llet i la mantega en un cassó al foc amb un pèssic de sal . Quan la llet bulli i la mantega s'hagi fos, afegir d'un sol cop la farina tamisada i deixar coure, sense parar de remanar, fins que aquesta massa es separi de las parets del cassó. Fora del foc afegir un ou i remanar fins que qedi homogeni. afegir-hi els tres ous. Fregir petites porcions de pasta en oli calent. Quan estiguin encara calents, mullar-los encara amb una mica d'anís sec i arrebossar-los amb sucre.
Etiquetes:
Postres de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4395 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Es un postre molt bó, el vaig menjar dissabte. en una calçotada
Es un plat molt ràpid i molt bó a l'estiu.
Es una postra molt bona acompanya da amb nous.
Es un bon plat, però entretingut
M'agrada molt aquesta recepta, hi ha moltes fotos. Si son de l'hort a l'olla són molt bons.