Bunyols de vent

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 125 ml de llet
  • 75 g de farina
  • 60g de mantega
  • 3 ous
  • sal
  • anís sec
  • sucre

12 racions

Elaboració

Possar la llet i la mantega en un cassó al foc amb un pèssic de sal . Quan la llet bulli i la mantega s'hagi fos, afegir d'un sol cop la farina tamisada i deixar coure, sense parar de remanar, fins que aquesta massa es separi de las parets del cassó. Fora del foc afegir un ou i remanar fins que qedi homogeni. afegir-hi els tres ous. Fregir petites porcions de pasta en oli calent. Quan estiguin encara calents, mullar-los encara amb una mica d'anís sec i arrebossar-los amb sucre.


Recepta de cuina de Bunyols de vent

Bunols de vent
per Misericòrdia LLurba

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4395 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Misericòrdia LLurba diu:
Es un postre molt bó, el vaig menjar dissabte. en una calçotada
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Aquest són els bunyols de vent de tota la vida ja els feia la meva àvia i els ha seguit fent tota la família. Nosaltres no hi posem anís però és una bona idea, ho haurem de provar!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!