Bunyols de vent

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:

Ingredients

  • 125 ml de llet
  • 75 g de farina
  • 60g de mantega
  • 3 ous
  • sal
  • anís sec
  • sucre

12 racions

Elaboració

Posar la llet i la mantega en un cassó al foc amb un pèssic de sal.
Quan la llet bulli i la mantega s'hagi fos, afegir d'un sol cop la farina tamisada i deixar coure, sense parar de remanar, fins que aquesta massa es separi de las parets del cassó.
Fora del foc afegir un ou i remanar fins que quedi homogeni. Un cop lligat afegir-hi els tres ous.
Fregir petites porcions de pasta en oli calent.
Quan estiguin encara calents, mullar-los encara amb una mica d'anís sec i arrebossar-los amb sucre.


Recepta de cuina de Bunyols de vent

Bunols de vent
per Misericòrdia LLurba

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Misericòrdia LLurba diu:
Es un postre molt bó, el vaig menjar dissabte. en una calçotada
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Aquest són els bunyols de vent de tota la vida ja els feia la meva àvia i els ha seguit fent tota la família. Nosaltres no hi posem anís però és una bona idea, ho haurem de provar!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: