Bunyols de vent

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya
Estació:

Ingredients

  • 125 ml de llet
  • 75 g de farina
  • 60g de mantega
  • 3 ous
  • sal
  • anís sec
  • sucre

12 racions

Elaboració

Posar la llet i la mantega en un cassó al foc amb un pèssic de sal.
Quan la llet bulli i la mantega s'hagi fos, afegir d'un sol cop la farina tamisada i deixar coure, sense parar de remanar, fins que aquesta massa es separi de las parets del cassó.
Fora del foc afegir un ou i remanar fins que quedi homogeni. Un cop lligat afegir-hi els tres ous.
Fregir petites porcions de pasta en oli calent.
Quan estiguin encara calents, mullar-los encara amb una mica d'anís sec i arrebossar-los amb sucre.


Recepta de cuina de Bunyols de vent

Bunols de vent

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8450 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Misericòrdia LLurba diu:
Es un postre molt bó, el vaig menjar dissabte. en una calçotada
Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Aquest són els bunyols de vent de tota la vida ja els feia la meva àvia i els ha seguit fent tota la família. Nosaltres no hi posem anís però és una bona idea, ho haurem de provar!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: