Flam casolà
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 500 cc de llet
- 125 g de sucre
- Vainilla c/n
8 racions
Utensilis
olla, cullerot
Elaboració
1.Acaramelem una flamera de 15 cm de diàmetre
2.En un bol col.loquem els ous,la llet el sucre i la vainilla. Posem tot en una batedora de mà.
3. Aboquem la preparació dins de la flanera i portem al forn al bany de maria per espai d'una hora a una temperatura moderada.
4. Quan retirem deixem refredar, portem a la geladera fins el moment de servir.
1h
Notes
Es pot acompanyar amb nata.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6422 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.