Flam casolà

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 cc de llet
  • 125 g de sucre
  • Vainilla c/n

8 racions

Utensilis

olla, cullerot

Elaboració

1.Acaramelem una flamera de 15 cm de diàmetre
2.En un bol col.loquem els ous,la llet el sucre i la vainilla. Posem tot en una batedora de mà.
3. Aboquem la preparació dins de la flanera i portem al forn al bany de maria per espai d'una hora a una temperatura moderada.
4. Quan retirem deixem refredar, portem a la geladera fins el moment de servir.

1h

Notes

Es pot acompanyar amb nata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3573 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Misericòrdia LLurba diu:
Es una postra molt bona acompanya da amb nous.
Àngels Fernández Guillén diu:
Em sembla que en els ingredients hi falten els ous
Mª angels diu:
¡¡SIII!!! hi falta els ous, peró será bonisssim,m'agrada,el faré dons no porta pols.(soc silìaca)
Teresa Albert Jové diu:
Voldria saber quants ous si pose
Quim Lleonart diu:
Normalment, en els flams i els pudings, s'acostuma a posar set ous sencers, pel litre de llet. Quim Lleonart


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!