Amanida de pasta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de pasta
  • 3 fulles d'enciam
  • 3 delicies del mar
  • Bastantes olives
  • 1 llauna d'atún
  • Una ica d'all i oli

3 racions

Utensilis

olla,colador

Elaboració

1. Tallem l'enciam i el possem en remuulle.
2. Es bull la sopa, quan esta cuita es cola i es deix refredar.
3. Finalment posem trossets de delicies del mar, olives, enciam tallat molt petit,bastant atún.

45min


Recepta de cuina de Amanida de pasta

Amanida de pasta
per Misericòrdia LLurba

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1091 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Misericòrdia LLurba diu:
Es un plat molt ràpid i molt bó a l'estiu.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!