Pasta meravella amb verdures

Ingredients

  • 200 g. de pasta meravella (boletes petites)
  • 1 plat fondo quasi ple de verdures com; monjetes verdes, carbassó, pebrot, tomàquet, ceba...i tambe pernil dolç, tot tallat a dauets .
  • 1 ou
  • mantega
  • oli
  • aigua
  • caldo de pollastre

Utensilis

Paella

Elaboració

1. Tallar les verdures i el pernil a daus i sofregir-ho amb poc oli en una paella gran.
2. Treure les verdures i el pernil i treure la paella del foc, tirar una tassa d'aigua junt amb la pasta.
3. Deixar coure la pasta durant 1 min. i després, tirar-hi les verdures i el pernil i 1 got de caldo.
4. Anar remanant i tirant aigua, quan la pasta estigui cuita, tirar-hi un ou batut i un trocet de mantega.
5. Remenar fins que agafi una miqueta de color.
6. Servir.

Notes

Segons el gust de la persona si es fica més mantega fa més gust.


Recepta de cuina de Pasta meravella amb verdures

Pasta meravelles amb verdures
per Raquel Horta B

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Molt bona recepta. Ràpida i senzilla de fer, i boníssima.
Jo no tenia pasta meravella i la he fet amb aquella pasta que en diuen "pinyons", ni pernil dolç, que he substituit per pernil salat (afegit a la pasta a última hora, que si no queda massa salat), i igualment ha quedat per llepar-se els dits.
Àngels Fernández Guillén diu:
Quina recepta més original! l'haurem de tastar
Raquel Horta B diu:
M'en alegro de que us agradi :), és molt bona idea la de cambiar el pernil dolç per els salat! i llavors en comptes de mantega quedaria be formatge


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!