Pizzes de full

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Massa fresca de pasta de full ( Normalment ja ve plana i estirada )
  • 2 llaunes de tonyina (es poden ficar altres ingredients)
  • Salsa de tomàquet o sofregit
  • Motzarel·la ratllada per pizzes

Elaboració

1. Tallar a quadrats d'uns 8cm. de costat de pasta de full.
2. Punxar amb una forquilla la part on posarem els ingredients (el centre deixant 1,5cm. als marges).
3. "Pintar amb ou batut
els quadrats.
4. Untar aquesta part amb la salsa de tomàquet, posa-hi a sobre la tonyina i el formatge.
5. Coure al forn amb paper de forn o paper de plata a 200ºC fins que estigui daurat.
6. Servir

30min

Notes

Es pot fer amb els ingredients que el vulgui


Recepta de cuina de Pizzes de full

Pizzes de full
per Raquel Horta B

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Raquel, fas unes receptes molt originals. Una abraçada
Raquel Horta B diu:
Moltes gràcies, aixó intento ;)


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!