Pizzes de full

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Massa fresca de pasta de full ( Normalment ja ve plana i estirada )
  • 2 llaunes de tonyina (es poden ficar altres ingredients)
  • Salsa de tomàquet o sofregit
  • Motzarel·la ratllada per pizzes

Elaboració

1. Tallar a quadrats d'uns 8cm. de costat de pasta de full.
2. Punxar amb una forquilla la part on posarem els ingredients (el centre deixant 1,5cm. als marges).
3. "Pintar amb ou batut
els quadrats.
4. Untar aquesta part amb la salsa de tomàquet, posa-hi a sobre la tonyina i el formatge.
5. Coure al forn amb paper de forn o paper de plata a 200ºC fins que estigui daurat.
6. Servir

30min

Notes

Es pot fer amb els ingredients que el vulgui


Recepta de cuina de Pizzes de full

Pizzes de full

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Raquel, fas unes receptes molt originals. Una abraçada
Raquel Horta B diu:
Moltes gràcies, aixó intento ;)

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: