Pastís fullat amb ganache de xocolata

Recepta per
Típica de: Suïssa → Berna
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 placa de pasta de full
  • Ganache de xocolata a plaer
  • Ou

4 racions

Elaboració

La preparació és ben senzilla: tallem les vores de la pasta de full per fer unes baranes que puguin aguantar la xocolata, muntem les baranes, punxem amb una forquilla la base (perquè no s'infli gaire), ho pintem tot amb ou i ho passem pel forn seguint la recepta de la pasta de full (normalment entre 10 i 20 minuts, segons el gruix).

Un cop surti del forn, deixem que es refredi molt i hi posem la xocolata per sobre:

Hos podeu dedicar a fer-hi una mostra amb una forquilla, és molt fàcil: primer fas una passada de banda a banda, una altra al costat i així fins que arribes al final. Llavors girem la forquilla 90º i anem marcant un tros sí, un tros no, que quedi com un tauler d'escacs.

Notes

Recordeu que fa uns dies us vaig ensenyar a fer ganache de xocolata? Recordeu que només és apte per a xocoaddictes de pura raça. L'únic problema que trobareu quan en feu és que hi ha perill d'acabar menjant-se-la a cullerades. Per evitar-ho, podeu fer-hi una base i dissimular així una mica aquell rampell inesperat i injustificable.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

277 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Joan Corminas diu:
Una altra recepta per Dolça. Una abraçada gastronómica Joan.c
Dolça diu:
Amb tanta xocolata hauré de pagar doble al gimnàs!
PTNTS
Joan Corminas diu:
Dolça, digues al Gimnàs que vas i els demanare Que et facin descompte. ja ja. !!!!!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: