Pastís fullat amb ganache de xocolata
Recepta per forn
Típica de: Suïssa → Berna
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 placa de pasta de full
- Ganache de xocolata a plaer
- Ou
4 racions
Elaboració
La preparació és ben senzilla: tallem les vores de la pasta de full per fer unes baranes que puguin aguantar la xocolata, muntem les baranes, punxem amb una forquilla la base (perquè no s'infli gaire), ho pintem tot amb ou i ho passem pel forn seguint la recepta de la pasta de full (normalment entre 10 i 20 minuts, segons el gruix).
Un cop surti del forn, deixem que es refredi molt i hi posem la xocolata per sobre:
Hos podeu dedicar a fer-hi una mostra amb una forquilla, és molt fàcil: primer fas una passada de banda a banda, una altra al costat i així fins que arribes al final. Llavors girem la forquilla 90º i anem marcant un tros sí, un tros no, que quedi com un tauler d'escacs.
Notes
Recordeu que fa uns dies us vaig ensenyar a fer ganache de xocolata? Recordeu que només és apte per a xocoaddictes de pura raça. L'únic problema que trobareu quan en feu és que hi ha perill d'acabar menjant-se-la a cullerades. Per evitar-ho, podeu fer-hi una base i dissimular així una mica aquell rampell inesperat i injustificable.
Etiquetes: Ganache xocolata Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1105 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.