Pastís fondant Bob esponja
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Alta
Ingredients
- 4 ous
- Mantega(el que pesin el ous)
- Xocolata fondant (el que pesin els ous)
- Farina de reposteria (el que pesin els ous)
- Sucre (el que pesin els ous)
- 8gr de llevat royal
- Una culleradeta d'aroma de vaïnilla
- Fondant de color groc,negre,blanc,marró i blau
10 racions
Elaboració
Per que ho entengueu millor, pesarem els ous sense la closca i la quantitat que surti, doncs la resta d'ingredients. Després separarem les clares dels rovells. Muntem les clares a punt de neu amb un péssic de sal i reservem.
Amb la mantega en pomada afegim el sucre i batrem, seguidament hi afegim els rovells un a un i seguim batent, després la xocolata que prèviament haurem desfet i seguirem batent fins que ens quedi una massa homogènia, arribarà un punt que fins i tot us costarà. Afegirem de mica en mica la farina i el lleva tamissats i seguim batent, com que agafarà molta consistència acabarem de barrejar amb una espatula o similar. Un cop tinguem ho tinguem tot ben barrejat hi anem afegint les clares amb molt de compte. Seguidament ho posarem en un motlle desmontable i ho enfornarem entre 40 i 45 minuts a 180º o fins que l'escuradents surti séc, es recomana anar mirant a partir dels 30 minuts.Deixarem refredar una bona estona abans de decorar
2h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular