Llaminera a la mostassa antiga

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llaminera de porc d'uns 500 gr
  • Mostassa antiga
  • Oli d'oliva verge extre
  • Un got de manzanilla o de vi blanc
  • Sal

4 racions

Elaboració

Agafarem la llaminera i hi posem mostassa per tots els costats, salarem lleugerament, ja que la mostassa és una mica forta de sabor, regarem amb un bon raig d'oli d'oliva i un got de manzanilla o vi blanc.
Ho enfornarem uns 30 o 35 minuts a 200º. Si el voleu més cuit només caldrà que el deixeu uns 10 minuts més. El filetejarem i ja el tindrem llest. Per llepar-se'n els dits.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6823 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: