Llaminera a la mostassa antiga

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llaminera de porc d'uns 500 gr
  • Mostassa antiga
  • Oli d'oliva verge extre
  • Un got de manzanilla o de vi blanc
  • Sal

4 racions

Elaboració

Agafarem la llaminera i hi posem mostassa per tots els costats, salarem lleugerament, ja que la mostassa és una mica forta de sabor, regarem amb un bon raig d'oli d'oliva i un got de manzanilla o vi blanc.
Ho enfornarem uns 30 o 35 minuts a 200º. Si el voleu més cuit només caldrà que el deixeu uns 10 minuts més. El filetejarem i ja el tindrem llest. Per llepar-se'n els dits.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: