Llaminera a la mostassa antiga
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 llaminera de porc d'uns 500 gr
- Mostassa antiga
- Oli d'oliva verge extre
- Un got de manzanilla o de vi blanc
- Sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Agafarem la llaminera i hi posem mostassa per tots els costats, salarem lleugerament, ja que la mostassa és una mica forta de sabor, regarem amb un bon raig d'oli d'oliva i un got de manzanilla o vi blanc.
Ho enfornarem uns 30 o 35 minuts a 200º. Si el voleu més cuit només caldrà que el deixeu uns 10 minuts més. El filetejarem i ja el tindrem llest. Per llepar-se'n els dits.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6904 visites.
 6904 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Aperitiu
 Aperitiu Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Salses
 Salses Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram