Llaminera a la mostassa antiga
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 llaminera de porc d'uns 500 gr
- Mostassa antiga
- Oli d'oliva verge extre
- Un got de manzanilla o de vi blanc
- Sal
4 racions
Elaboració
Agafarem la llaminera i hi posem mostassa per tots els costats, salarem lleugerament, ja que la mostassa és una mica forta de sabor, regarem amb un bon raig d'oli d'oliva i un got de manzanilla o vi blanc.
Ho enfornarem uns 30 o 35 minuts a 200º. Si el voleu més cuit només caldrà que el deixeu uns 10 minuts més. El filetejarem i ja el tindrem llest. Per llepar-se'n els dits.
45min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4350 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular