Vinagreta de mostassa de Dijón

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagre de poma
  • Mostassa de Dijón
  • Suc de llimona
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un biberó gran de plàstic

Elaboració

En un bol de vidre fiquem: el suc de mitja llimona, un polsim de sal i pebre negre, dues cullerades de mostassa de Dijón, i un raig de vinagre de poma, i seguidament ho batem amb el batedor de varetes, tot afegint oli d'oliva, fins que tenim la quantitat de vinagreta que desitgem, i un cop feta, la fiquem en un biberó gran de plàstic, i la reservem fins que la necessitem.

45min

Notes

Aquesta vinagreta és molt adient per tot tipus d'amanides.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3267 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: