Vinagreta de mostassa de Dijón

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagre de poma
  • Mostassa de Dijón
  • Suc de llimona
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

10 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un biberó gran de plàstic

Elaboració

En un bol de vidre fiquem: el suc de mitja llimona, un polsim de sal i pebre negre, dues cullerades de mostassa de Dijón, i un raig de vinagre de poma, i seguidament ho batem amb el batedor de varetes, tot afegint oli d'oliva, fins que tenim la quantitat de vinagreta que desitgem, i un cop feta, la fiquem en un biberó gran de plàstic, i la reservem fins que la necessitem.

45min

Notes

Aquesta vinagreta és molt adient per tot tipus d'amanides.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

690 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!