Amanida de pollastre amb nous a la vinagreta d'anet
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 pits de pollastre
- Llorer, romani, farigola
- 1/2 gotet de brou vegetal
- Un centre d'enciam
- 50 gs de nous
- 1 potet petit de margallons
- Vinagreta
Elaboració
Primer es bullen els pits amb llorer, romani, farigola i el brou
vegetal. En el fons de l'enciamera es posen les fulls d'enciam tallades
en juliana fina, sobre elles el margalló a trossos fins i el pollastre
a tires. Finalment es distribueixen les nous. Se serveix al costat la
salsa vinagreta
Notes
Es pot acompanyar amb tomates pinyons etc
Etiquetes: Pollastre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1911 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.