Pastis de tonyina i espàrrecs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 12 llesques de pa de motlle
- 100 gs de tonyina en oli
- 6 filets d'anxova
- 1 llauna d'espàrrecs d'un kg
- 1 pot de maionesa
- 1 pot de nata
Elaboració
Traieu la crosta de les llesques de pa.
Passar per la batedora la tonyina, les anxoves i la nata fins a obtenir una crema fina.
Untem les llesques de pa amb maionesa i les posem en un motlle de plum-cake alternant-les amb capes de crema de tonyina i espàrrecs sencers finalitzem amb una capa de pa.
Ho deixem a la nevera durant tres hores, el desemmotllem amb cura, el cobrim amb maionesa i ho decorem amb uns espàrrecs.
Notes
També podem preparar la maionesa casolana.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2208 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim