Pastis de tonyina i espàrrecs

Ingredients

  • 12 llesques de pa de motlle
  • 100 gs de tonyina en oli
  • 6 filets d'anxova
  • 1 llauna d'espàrrecs d'un kg
  • 1 pot de maionesa
  • 1 pot de nata

Elaboració

Traieu la crosta de les llesques de pa.
Passar per la batedora la tonyina, les anxoves i la nata fins a obtenir una crema fina.
Untem les llesques de pa amb maionesa i les posem en un motlle de plum-cake alternant-les amb capes de crema de tonyina i espàrrecs sencers finalitzem amb una capa de pa.
Ho deixem a la nevera durant tres hores, el desemmotllem amb cura, el cobrim amb maionesa i ho decorem amb uns espàrrecs.

Notes

També podem preparar la maionesa casolana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Flora Martinez Erre diu:
m'agradan molt les receptes que poseu, n'he fet algunes i totes han sortit bonissimes, gracies.
Fernanda Bausili diu:
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: