Pastis de tonyina i espàrrecs
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 12 llesques de pa de motlle
- 100 gs de tonyina en oli
- 6 filets d'anxova
- 1 llauna d'espàrrecs d'un kg
- 1 pot de maionesa
- 1 pot de nata
Elaboració
Traieu la crosta de les llesques de pa.
Passar per la batedora la tonyina, les anxoves i la nata fins a obtenir una crema fina.
Untem les llesques de pa amb maionesa i les posem en un motlle de plum-cake alternant-les amb capes de crema de tonyina i espàrrecs sencers finalitzem amb una capa de pa.
Ho deixem a la nevera durant tres hores, el desemmotllem amb cura, el cobrim amb maionesa i ho decorem amb uns espàrrecs.
Notes
També podem preparar la maionesa casolana.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3882 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.