Canelons freds, de marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze plaques de pasta de caneló
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Sala rosa,( està en les meves receptes)
  • Julivert fresc, molt picolat
  • Una ceba picolada
  • Oli d'oliva
  • 200 grams, de gambes pelades, congelades
  • 200 grams, de vianda de musclo,( musclos sense closca)
  • Sis barres, de carn de cranc
  • Un punt de tomàquet fregit
  • Un raig de conyac

4 racions

Utensilis

Quatre safates de porcellana, de mida mitjana.
Un drap blanc de cotó,( per embolicar els canelons
Una cassola fonda metàl·lica

Elaboració

En una cassola ample amb: aigua, sal, i un toc de mantega, bullim les plaques de caneló.
Quan són cuites " al dente ", les refredem amb aigua freda, i les posem damunt el drap de cotó, i les reservem.
A part, en una cassola amb oli d'oliva, fregim la ceba picolada. Quan és mig cuita, afegim: les gambes, els musclos, i les barres de carn de cranc picolades amb un ganivet.
Quan tot el conjunt és cuit, afegim una mica de tomàquet fregit, i un raig de conyac, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i corregim de sal.
Seguidament, anem omplint les plaques de caneló amb la farsa, els emboliquem, i els posem de tres en tres, en les safates individuals. Tot seguit, els cobrim amb la salsa rosa, els espolsem amb el julivert ben picolat, i ja els podrem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2906 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!