Canelons de pernil dolc

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 12 talls de pernil dolc,
  • 300 gr de tonyina de llaune escorreguda,
  • 6 palets de mar,
  • 200 cc de salsa rossa casolana,
  • Salsa de tomaca casolana,
  • 2 ous dus,
  • Tomacas xerri,
  • Olives farcides,

Utensilis

Pata

ElaboraciĂł

fem una pasta amb la tonyina esmicolada,la salsa de tomaca, els palets de mar tallats mol petits 1'ou dur i 1 la clara rallada,
Farcim el pernil dols iho posem en una plata bonica i tirem la salsa rossa pel damunt,ho adornem amb el tomacas xerri las olivas talladas a rodonas, i el rovell de l'ou fen mimosa pel damunt.
Els posem ala nevera.

35min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Canelons de pernil dolc

Enllaça aquesta recepta:

2931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!