Canelons de pernil dolc
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya

Ingredients
- 12 talls de pernil dolc,
- 300 gr de tonyina de llaune escorreguda,
- 6 palets de mar,
- 200 cc de salsa rossa casolana,
- Salsa de tomaca casolana,
- 2 ous dus,
- Tomacas xerri,
- Olives farcides,
Utensilis
Pata
Elaboració
fem una pasta amb la tonyina esmicolada,la salsa de tomaca, els palets de mar tallats mol petits 1'ou dur i 1 la clara rallada,
Farcim el pernil dols iho posem en una plata bonica i tirem la salsa rossa pel damunt,ho adornem amb el tomacas xerri las olivas talladas a rodonas, i el rovell de l'ou fen mimosa pel damunt.
Els posem ala nevera.
35min
Etiquetes:
Aperitiu Canelons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4657 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?