Patates farcides d'espinacs
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 3 patates
- 300 gr d’espinacs frescos (també poden ser congelats)
- Una ceba
- Una cullerada de formatge philadelphia (també valen els “quesitos”)
- Dues cullerades de crema de llet
- Sal
- Oli
- Formatge ratllat
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							3 patates
300 gr d’espinacs frescos (també poden ser congelats)
Una ceba
Una cullerada de formatge philadelphia (també valen els “quesitos”)
Dues cullerades de crema de llet
Sal
Oli
Formatge ratllat
Es bullen les patates senceres, es pelen, es tallen per la meitat, es buiden i es reserva per una banda els 6 trossos de patata i per l’altra la patata que s’ha tret.
Un cop bullides les patates, es sofregeix la ceba (ratllada prèviament) i quan ja estigui se li aboquen poc a poc els espinacs frescos de manera que es vagin coent poc a poc. Quan tots els espinacs estiguin fets se li aboca la patata que hem reservat abans i la philadelphia. Quan tinguem una massa espessa li aboquem la crema de llet i deixem coure uns 5 minuts més o menys. Salem al gust i deixem reposar.
Un cop el farcit estigui tebi es començaran a farcir les patates poc a poc i quan ja estiguin totes se li posarà una mica de formatge ratllat per sobre i es gratinaran al forn.
Quan el formatge ja estigui torrat ja podrem treure del forn i servir a taula!
														
 25min
  25min 
 Etiquetes: 
						Patates farcides d'espinacs
 
						Etiquetes: 
						Patates farcides d'espinacs  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2706 visites.
 2706 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Truita
 Truita Carns
 Carns 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram