Albergínies farçides

Ingredients

  • Una o dues albergínies
  • Oli,sal,pebre,all en pols
  • Bacó
  • Formatge ratllat

Utensilis

Tupperware o aparell especial per microones.

Elaboració

S'agafen una o dues albergínies, es tallen les puntes i es parteixen per la meitat.
Després es ratllen en diagonal per que es coguin més bé i per que hi entri la sal , l'oli i el pebre.
Es posen a coure a màxima potencia en un recipient per microones de 7 a 10 minuts, segons el gruix de l'alberginia.
Després s'hi posa tires de bacó i el formatge ratllat, i es torna ha posar al microones durant 7 minuts més, fins que el bacó i el formatge quedin cuits.
La quantitat de sal, pebre,all en pols i els minuts de cocció, depenen del volum de les albergínies.

22min


Recepta de cuina de Albergínies farçides
per esquerdagall
Recepta de cuina de Albergínies farçides
per esquerdagall
Recepta de cuina de Albergínies farçides
per esquerdagall

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4938 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

4 comentaris:

Antoni diu:
Sabs cuinar millor que jo.
peretk diu:
Té bona pinta y sembla fàcil, s'haurà de provar.
Jordi Bosch Negre diu:
Una recepte pràctica i ha de quedar molt bona.Felicitats.
Mercè Tor diu:
Molt bona recept, pero suggereixo que quan una recepta sigui per fer-la al microones, també expliqui com fer-la amb un forn corrent.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: