Garrí al forn

Ingredients

  • Garrí de dos mesos i aproximadament i de 3 o 4 kgs. de pes. Cansalada viada, sal, oli, pebre,alls, herbes( farigola, julivert) vi sec.

4 racions

Utensilis

Safata pel forn i res més.

Elaboració

Posar a macerar durant 24 hores, fregant tot el garrí amb els alls. Afegir-hi per sobre all trinxat, julivert, oli, sal, vi y una mica de pebre. Passades les 24 hores, espolsar bé i posar el garrí en una plata per el forn i en la plata fer-hi un llit de cansalada viada, posar el garrí a sobre i posar-ho al forn a 210 graus fins que es vegi cuit i torrat, (aprox, 1 hora)

1h 30min

Notes

És molt sencill de fer i de preparar


Recepta de cuina de Garrí al forn

Garrí al forn
per esquerdagall

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

josep folch diu:
Te bona pinta.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: