Peus de porc gratinats

Ingredients

  • 2 kilos de peus de porc
  • Dues fulles de llorer
  • Una branqueta de farigola
  • 1 kilo de tomaquets madurs
  • 100 grams d'orenga
  • 2 grans d'all
  • Julivert
  • 200 grams formatge rellat emmental
  • 100 grams de mantega
  • Sal
  • 300 grams de farina de blat

3 racions

Utensilis

Olla, payella i safata per gratinar

Elaboració

Posaren una caçola tres litres d'aigua, amb sal junt amb el peus de porc partits amb cuatre trossos, el llorer i la farigola, posar a bullir un parell d'hores fins que estiguin ben tous, despres deixar refredar i treure el osos mes grossos, enfarinar i fregir amb oli d'oliva tins que quedin ben rossets, possarlos en una safata.
apart es ratllen els tomáquets, ben nets sense pell ni llavors, l'orenga, julivart una mica de suc de bollir els peus, despres es posa la salsa per sobre els peus el formatge y mantega i es gratinen

2h

Notes

es poden acompanyar amb una amanida

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Antoni diu:
Molt bé Santi.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: