Empanada de xamfaina
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Ingredients
- 2 làmines de pasta de full
- Un parell de cebes
- 1 carbassó
- 2 o 3 tomàquets madurs
- Pebrot verd al gust
- Albergínia al gust
- Tomàquet fregit
- Ou batut
8 racions
Elaboració
Piquem bé totes les verdures i les posem a la paella amb oli i que es vagin fent lentament, rectifiquem de sal, quan falti una mica perquè estiguin fetes les verdures hi afegim dues cullerades de tomàquet fregit.
Posem una de les làmines sobre un paper vegetal en una safata pel forn, posem les verdures cuites a sobre i ho repartim bé, ho tapem amb l'altre làmina, la punxem amb una forquilla, la pintem amb l'ou batut i cap al forn a 200º uns 20 minuts o fins que estigui doradeta.
1h
Etiquetes:
Entrants
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1301 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular