Empanada de xamfaina
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						
						
						
Ingredients
- 2 làmines de pasta de full
- Un parell de cebes
- 1 carbassó
- 2 o 3 tomàquets madurs
- Pebrot verd al gust
- Albergínia al gust
- Tomàquet fregit
- Ou batut
 8 racions
 8 racions
Elaboració
							Piquem bé totes les verdures i les posem a la paella amb oli i que es vagin fent lentament, rectifiquem de sal, quan falti una mica perquè estiguin fetes les verdures hi afegim dues cullerades de tomàquet fregit.
Posem una de les làmines sobre un paper vegetal en una safata pel forn, posem les verdures cuites a sobre i ho repartim bé, ho tapem amb l'altre làmina, la punxem amb una forquilla, la pintem amb l'ou batut i cap al forn a 200º uns 20 minuts o fins que estigui doradeta.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Entrants
 
						Etiquetes: 
						Entrants  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2521 visites.
 2521 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram