Empanada de xamfaina

Ingredients

  • 2 làmines de pasta de full
  • Un parell de cebes
  • 1 carbassó
  • 2 o 3 tomàquets madurs
  • Pebrot verd al gust
  • Albergínia al gust
  • Tomàquet fregit
  • Ou batut

8 racions

Elaboració

Piquem bé totes les verdures i les posem a la paella amb oli i que es vagin fent lentament, rectifiquem de sal, quan falti una mica perquè estiguin fetes les verdures hi afegim dues cullerades de tomàquet fregit.
Posem una de les làmines sobre un paper vegetal en una safata pel forn, posem les verdures cuites a sobre i ho repartim bé, ho tapem amb l'altre làmina, la punxem amb una forquilla, la pintem amb l'ou batut i cap al forn a 200º uns 20 minuts o fins que estigui doradeta.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1073 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!