Paté de gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 750 grs. gambes, sense cap, pelades
  • 100 grs. mantega
  • 2 grans d'all, premsats
  • ½ bitxo, sense llavors, picat (si us agrada el picant, usar un bitxo sencer)
  • 1 cullereta ratlladura de llima
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 2 cullerada de maionesa
  • 2 cullerades de fulles de coriandre
  • Tabasco (opcional)

7 racions

Elaboració

Fregir en mantega les gambes amb el bitxo i els alls en una paella durant 10 minuts.
Triturar les gambes, el bitxo, els alls, la ratlladura i el suc de llimona (no massa fi).
Barrejar amb la maionesa i el coriandre.
Salpebrar i si es volgués, afegir unes gotes de tabasco.
Posar la barreja en un motlle i reservar a la nevera mínim una hora.
Treure de la nevera mitja hora abans de servir.
Acompanyar de torrades o baguette

Notes

Un paté molt ric que es prepara fàcilment i que sorprèn per la seva suavitat i el seu toc lleugerament picant ...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

392 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!