Paté de gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grs. gambes, sense cap, pelades
- 100 grs. mantega
- 2 grans d'all, premsats
- ½ bitxo, sense llavors, picat (si us agrada el picant, usar un bitxo sencer)
- 1 cullereta ratlladura de llima
- 1 cullerada de suc de llimona
- 2 cullerada de maionesa
- 2 cullerades de fulles de coriandre
- Tabasco (opcional)
7 racions
Elaboració
Fregir en mantega les gambes amb el bitxo i els alls en una paella durant 10 minuts.
Triturar les gambes, el bitxo, els alls, la ratlladura i el suc de llimona (no massa fi).
Barrejar amb la maionesa i el coriandre.
Salpebrar i si es volgués, afegir unes gotes de tabasco.
Posar la barreja en un motlle i reservar a la nevera mínim una hora.
Treure de la nevera mitja hora abans de servir.
Acompanyar de torrades o baguette
Notes
Un paté molt ric que es prepara fàcilment i que sorprèn per la seva suavitat i el seu toc lleugerament picant ...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2227 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.