Paté de gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 750 grs. gambes, sense cap, pelades
- 100 grs. mantega
- 2 grans d'all, premsats
- ½ bitxo, sense llavors, picat (si us agrada el picant, usar un bitxo sencer)
- 1 cullereta ratlladura de llima
- 1 cullerada de suc de llimona
- 2 cullerada de maionesa
- 2 cullerades de fulles de coriandre
- Tabasco (opcional)
7 racions
Elaboració
Fregir en mantega les gambes amb el bitxo i els alls en una paella durant 10 minuts.
Triturar les gambes, el bitxo, els alls, la ratlladura i el suc de llimona (no massa fi).
Barrejar amb la maionesa i el coriandre.
Salpebrar i si es volgués, afegir unes gotes de tabasco.
Posar la barreja en un motlle i reservar a la nevera mínim una hora.
Treure de la nevera mitja hora abans de servir.
Acompanyar de torrades o baguette
Notes
Un paté molt ric que es prepara fàcilment i que sorprèn per la seva suavitat i el seu toc lleugerament picant ...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
772 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c