Pastís de pèsols i cansalada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades de mantega
- 6 peces de formatge doble crema (Triangles de formatge Gala)
- 4 ous
- 600 grams de pèsols (llauna)
- 1 peça de massa ja preparada (pasta brisa)
- 1 polsim de nou, moscada
- 1 cullerada d'oli
- 1 remet de julivert
- 1 polsim de pebre
- 200 grams de crema
- 1 polsim de sal
- 100 grams de cansalada a daus.
6 racions
Elaboració
Escorre els pèsols i pica finament el julivert.
Posa els daus de cansalada en una paella amb poc oli, i fregeix durant uns 2 a 3 minuts, reserva per al moment.
Col·loca els ous amb la crema i el julivert fresc en un bol i bat bé amb el fuet.
Amaneix la barreja amb nou moscada, sal i pebre i reserva.
A continuació, col·loca la massa en una safata per al forn, ben greixada amb mantega.
Posa els pèsols i la cansalada sobre la massa i ruixa per sobre amb la cobertura preparada.
Talla els triangles de formatge Gala pel mig i col·loca uniformement per tota la superfície del pastís perquè pugui fondre's bé a l'hora de coure al forn.
Preescalfa el forn a 200 graus i cou el pastís durant 30 minuts.
Aleshores el pastís ja està a punt i es pot servir!
Notes
Pastís de pèsols amb cansalada, fàcil de preparar i que també agrada als més petits.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2104 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.