Pastís de pèsols i cansalada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades de mantega
- 6 peces de formatge doble crema (Triangles de formatge Gala)
- 4 ous
- 600 grams de pèsols (llauna)
- 1 peça de massa ja preparada (pasta brisa)
- 1 polsim de nou, moscada
- 1 cullerada d'oli
- 1 remet de julivert
- 1 polsim de pebre
- 200 grams de crema
- 1 polsim de sal
- 100 grams de cansalada a daus.
6 racions
Elaboració
Escorre els pèsols i pica finament el julivert.
Posa els daus de cansalada en una paella amb poc oli, i fregeix durant uns 2 a 3 minuts, reserva per al moment.
Col·loca els ous amb la crema i el julivert fresc en un bol i bat bé amb el fuet.
Amaneix la barreja amb nou moscada, sal i pebre i reserva.
A continuació, col·loca la massa en una safata per al forn, ben greixada amb mantega.
Posa els pèsols i la cansalada sobre la massa i ruixa per sobre amb la cobertura preparada.
Talla els triangles de formatge Gala pel mig i col·loca uniformement per tota la superfície del pastís perquè pugui fondre's bé a l'hora de coure al forn.
Preescalfa el forn a 200 graus i cou el pastís durant 30 minuts.
Aleshores el pastís ja està a punt i es pot servir!
Notes
Pastís de pèsols amb cansalada, fàcil de preparar i que també agrada als més petits.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
808 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c