Jarret de poltre estofat, amb verduretes, i bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 grams de jarret de poltre, tallat a quadres regulars
- Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
- 200 grams de mongeta verda plana, ( congelada )
- 200 grams de pastanagues babi, ( congelades)
- Dues fulles de llorer
- Una ceba picolada
- Quatre alls pelats
- Tomàquet fregit, de pot
- Oli d'oliva
- Ví negre, ( un got)
- Conyac,( una copa)
- Julivert picolat
- Pa fregit
- Un grapat d'ametlles torrades
- Una cullerada de xocolata en pols
- Aigua mineral
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Elaboració
En una cassola de terrissa fonda, amb oli d'oliva, posem a fregir: el jarret de poltre salpebrat, i tot seguit, afegim: el llorer, dos alls, i la ceba picolada.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim: un raig de tomàquet fregit, el conyac, i el ví negre.
Quan ha reduït, afegim l'aigua que ens cobreixi la carn, i deixem coure a foc baix.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: la mongeta plana, tallada en trossos de uns dos centimetres, les pastanagues, i el pot de bolets, escorregut.
A part, fem una picada amb: ametlles torrades, pa fregit, julivert picolat, dos alls pelats, i una cullerada de xocolata en pols. Ho passem per la batedora, amb una mica del suc de la cocció, i tot seguit, ho afegim a la cassola.
Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2370 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.