Jarret de poltre estofat, amb verduretes, i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de jarret de poltre, tallat a quadres regulars
  • Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
  • 200 grams de mongeta verda plana, ( congelada )
  • 200 grams de pastanagues babi, ( congelades)
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls pelats
  • Tomàquet fregit, de pot
  • Oli d'oliva
  • Ví negre, ( un got)
  • Conyac,( una copa)
  • Julivert picolat
  • Pa fregit
  • Un grapat d'ametlles torrades
  • Una cullerada de xocolata en pols
  • Aigua mineral
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa fonda, amb oli d'oliva, posem a fregir: el jarret de poltre salpebrat, i tot seguit, afegim: el llorer, dos alls, i la ceba picolada.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim: un raig de tomàquet fregit, el conyac, i el ví negre.
Quan ha reduït, afegim l'aigua que ens cobreixi la carn, i deixem coure a foc baix.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: la mongeta plana, tallada en trossos de uns dos centimetres, les pastanagues, i el pot de bolets, escorregut.
A part, fem una picada amb: ametlles torrades, pa fregit, julivert picolat, dos alls pelats, i una cullerada de xocolata en pols. Ho passem per la batedora, amb una mica del suc de la cocció, i tot seguit, ho afegim a la cassola.
Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1148 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!