Jarret de poltre estofat, amb verduretes, i bolets
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 600 grams de jarret de poltre, tallat a quadres regulars
- Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
- 200 grams de mongeta verda plana, ( congelada )
- 200 grams de pastanagues babi, ( congelades)
- Dues fulles de llorer
- Una ceba picolada
- Quatre alls pelats
- Tomàquet fregit, de pot
- Oli d'oliva
- Ví negre, ( un got)
- Conyac,( una copa)
- Julivert picolat
- Pa fregit
- Un grapat d'ametlles torrades
- Una cullerada de xocolata en pols
- Aigua mineral
- Sal
- Pebre negre en pols
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una cassola de terrissa fonda, amb oli d'oliva, posem a fregir: el jarret de poltre salpebrat, i tot seguit, afegim: el llorer, dos alls, i la ceba picolada.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim: un raig de tomàquet fregit, el conyac, i el ví negre.
Quan ha reduït, afegim l'aigua que ens cobreixi la carn, i deixem coure a foc baix.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: la mongeta plana, tallada en trossos de uns dos centimetres, les pastanagues, i el pot de bolets, escorregut.
A part, fem una picada amb: ametlles torrades, pa fregit, julivert picolat, dos alls pelats, i una cullerada de xocolata en pols. Ho passem per la batedora, amb una mica del suc de la cocció, i tot seguit, ho afegim a la cassola.
Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2709 visites.
 2709 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Pasta
 Pasta
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram